به نقل از وب سایت معراج گشت آسمان اگر قصد گشت و تفریح و مسافرت از شیراز هستید پیشنهاد امروز ما تور استانبول از شیراز می باشد در سایت معراج گشت آسمان ما تورهای متونعی را با بودجه های مختلف برای شما همشهریان عزیز شیراز در نظر گرفتیم همانطور که در محتوایهای قبلی به معرفی مکانهای گردشگری خاص استانبول اشاره داشتیم امروز آخرین بخش معرفی جاذبه های استانبول را برای شما آماده کردیم
27. موزه هنرهای مدرن
به سختی می توان باور کرد که در آغاز قرن بیست و یکم، فضایی از «خشکسالی فرهنگی» در کلانشهر چند میلیونی ترکیه حاکم بود، زمانی که ولع هنر معاصر تازه شروع به بیدار شدن کرده بود. در موج افزایش علاقه، موزه ای اختصاص داده شده به هنر دهه های اخیر در سال 2004 افتتاح شد که آغاز افتتاح انبوه موزه ها و گالری های خصوصی دیگر بود. نمایشگاه این موزه یک همزیستی شگفت انگیز از دوره های مختلف، از دوران باستان تا امروز است. در طبقه اول ساختمان دو طبقه انبار بندر سابق، کتابخانه ای با مجموعه ای از کتاب های هنر معاصر، فیلم های نویسنده مدرن نمایش داده می شود و سالن هایی با نمایشگاه های موقت قرار دارد. طبقه دوم به طور کامل به هنر معاصر اختصاص دارد، جایی که، به ترتیب زمانی، آثاری به نمایش گذاشته می شود که نقاط عطف اصلی در توسعه هنر ملی را نشان می دهد.
28. موزه پرا
هتل بریستول که زمانی مجلل به سبک ویکتوریایی بود، واقع در منطقه بی اوغلو، بهشتی موقت برای بازدیدکنندگان ثروتمند شهر بود. در سال 2005، موزه خصوصی پرا در ساختمان بازسازی شده هتل سابق افتتاح شد که در آن نمایشگاه های دائمی و موقت در 8 طبقه قرار دارد. سه طبقه اول ساختمان نمایشگاههای دائمی با مجموعهای از اندازهها و وزنهای آناتولی، پرترههای مستشرقان اروپایی، سرامیکها و نقاشیهای قرن هفدهم تا نوزدهم است. مروارید موزه مجموعه ای از نقاشی است که آثار استادان ترک و اروپایی را با صحنه هایی از زندگی شهر ترکیب کرده است. دو طبقه بعدی نمایشگاههای موقتی با نقاشیها و مجموعههای مشهور جهانی است که نشاندهنده موزههای معروف در کشورهای دیگر است که پرا با آنها ارتباط برقرار میکند. طبقه همکف و دو طبقه زیرزمین توسط محوطه اداری موزه اشغال شده است.
29. موزه دراویش چرخان
فرهنگ چندوجهی و خارقالعاده مردم ترکیه گاهی باعث پیدایش مناظر بسیار غیرعادی استانبول میشود. این ارائه نمی تواند یک موزه دیگر – به اصطلاح “محل دراویش” را بدون توجه بگذارد. روزی روزگاری جوامع جدیدی در میان مسلمانان پدیدار شدند – دستوراتی با منشور خاص خود که از جمله آنها فرمان چرخاندن دراویش ملوی بود. به طور کلی، دراویش به معنای مسیحی، راهبان زاهدی هستند که با سرگردانی زندگی می کردند، از کالاهای دنیوی دست می کشیدند و نمی توانستند وجود خود را بدون دعای خاص، که در قالب رقصی پیچیده بیان می شد، تصور کنند. امروزه رقص افسانه ای راهبان با دامن های بلند شهرت جدیدی پیدا کرده و به عنصر بسیاری از نمایش های دیدنی در کشورهای مسلمان تبدیل شده است. صومعه سابق که امروزه به موزه تبدیل شده است، میزبان نمایشگاهی با وسایل روزمره دراویش است.
30 . قنات والنس
یکی از بزرگترین دستاوردهایی که زندگی قسطنطنیه را به شدت تغییر داد، ایجاد یک سیستم آبرسانی بود. والنس یک قنات باستانی است که بخشی از این سیستم بود که در قرن چهارم به دستور امپراتور روم والنس ساخته شد و به نام او نامگذاری شد. طول این سازه سپس به 1 کیلومتر و ارتفاع 26 متر رسید و آب از طریق آن به کاخ توپکاپی و سایر نقاط شهر می رسید. امروزه تنها قطعه ای از این سیستم به طول 625 متر حفظ شده و به دلیل بالا آمدن سطح خاک، ارتفاع آن 6 متر کاهش یافته است. به طور کلی این سازه بخشی از یک سیستم شهری بزرگ به طول کل 550 کیلومتر بود که زمانی به یکی از بزرگترین سیستم های هیدرولیک جهان تبدیل شد. امروزه این قنات به یک اثر تاریخی ارزشمند تبدیل شده است که با چشم انداز مدرن شهر همخوانی دارد.
31 . دیوارهای شهر قسطنطنیه
دیوارها و برج های قسطنطنیه به نوعی یادآور این موضوع است که زمانی این شهر متعلق به ترکیه نبوده است. بیزانس باستان همیشه برای سایر ایالت ها جذاب بوده است، به همین دلیل، امپراتور کنستانتین در قرن چهارم دستور ساخت دیوارهای قلعه را داد که هدف از آن محافظت از شهر هم از خشکی و هم از آب بود. با روی کار آمدن امپراتور تئودوسیوس، استحکامات به طور قابل توجهی گسترش یافت، طول آنها بیش از 5 کیلومتر، ضخامت حدود 5 متر، ارتفاع حدود 12 بود و پس از مدتی معین، تنها حدود صد برج ساخته شد. بقایای این استحکامات امروزه به عنوان دیوارهای قسطنطنیه شناخته می شود. از تمام برج های دارای دروازه، تنها 12 برج باقی مانده است و بازرسی دیوارها را می توان از جنوب شروع کرد و در امتداد دروازه ها به سمت شمال حرکت کرد.
32. ایستگاه حیدرپاشا
در شبه جزیره بسفر، در منطقه کادیکوی، بر فراز ساختمان های دیگر شهر قدیمی، ایستگاه حیدرپاشا با افتخار بلند شده است که مدت هاست رمانتیک ها و عاشقان را به خود جذب کرده است. این ساختمان باشکوه شبیه یک قلعه افسانهای است که مشرف به خلیج است و در روزهای خوب خورشید از شیشههای رنگی پنجرههای رنگی آن میشکند. پله های مرمری به ورودی مرکزی ساختمان منتهی می شود و برجک های منظمی با سقف های مخروطی شکل در طرفین آن قرار گرفته است. برای اولین بار در دیوارهای این ساختمان باروک، این ایستگاه در سال 1909 شروع به کار کرد و در طول تاریخ خود بارها شاهد رویدادهای تاریخی بسیاری اعم از شادی آور و غم انگیز بوده است. بنابراین، انفجار سال 1917 در طول جنگ جهانی اول به شدت به معماری آن آسیب وارد کرد. و از سال 2012، کار مرمت کامل انجام شده است،
33 . پارک گلهنه
وقتی از شما پرسیده شد که در ماه آوریل در استانبول چه چیزی را ببینید، پاسخ بلافاصله خود را نشان می دهد – البته برای بازدید از جشنواره لاله! این رویداد افسانهای، کل شهر و بهویژه پارکهای آن را به شاهکاری گل تبدیل میکند و با تنوع رنگهای بهاری، تخیل را به خود جلب میکند. پارک گلهانه در ماه آوریل به سادگی شگفتانگیز به نظر میرسد و با شورش هزاران گل لاله، زنگ آبی، پانسی و دیگر گلهای بهاری تحت تأثیر قرار میگیرد. و در این ماه، لکلکها به داخل پارک پرواز میکنند و با استقرار روی درختان چنار پراکنده، تخمگذاری میکنند و بچههایشان را بزرگ میکنند. علاوه بر این، گلهنه دارای تاریخ غنی، چشم انداز زیبایی است و با آسایش کوچه های وسیع به خود جذب می کند. پس از یک پیاده روی شلوغ، نشستن درست روی چمن ها در سایه درختان یا بازدید از یک چایخانه با منظره ای باشکوه از بسفر، بسیار خوب است که در اینجا استراحت کنید.
34 . مرکز تجارت جواهر
بزرگترین مرکز خرید و سرگرمی استانبول در بخش اروپایی شهر و در منطقه شیک شیشلی واقع شده است. این بنا در سال 2005 ساخته شد و ساختمانی عظیم در 6 طبقه با مساحت بیش از 600 هزار متر مربع است که بیش از 300 بوتیک، رستوران، مغازه و کافه را در خود جای داده است. روزانه حدود 200 هزار نفر از مؤسسات این مجموعه بازدید می کنند که نه تنها برای خرید، بلکه برای گذران وقت به اینجا می آیند. پروژه جواهر در سال 1987 توسط یک معمار آمریکایی توسعه یافت که در ابتدا بسیار بزرگتر بود و شامل آسمان خراش ها و مناطق بزرگ بود ، اما پس از 10 سال ، صندوق های سرمایه گذاری شروع به خشک شدن کردند ، در نتیجه فقط 6 طبقه ساخته شد که با این وجود ، برای کسب عنوان بزرگترین مجتمع تجاری اروپا کافی بودند. لمس قابل توجه ساختمان بزرگترین ساعت جهان است،
35 . بازار مصر
به نظر می رسید که بازار مصر از صفحات یک افسانه شرقی به ما رسیده است. به آن بازار ادویه نیز می گویند و این نام کاملاً با اسلایدهای چشمگیر چاشنی های ریخته شده روی پیشخوان های متعدد توجیه می شود. هوای بازار کاملاً از رایحه این ادویه ها اشباع شده است و فراوانی خارق العاده میوه های تازه و خشک که با انواع چای و قهوه ترک درجه یک، پنیر ترکی و محصولات لبنی تازه جایگزین می شود، بازار را تکمیل می کند. طعم و مزه انواع شیرینی های شرقی سزاوار توجه ویژه هستند – شیرینی ترکی با پر کردن های مختلف، باقلوا آزاد و در جعبه. کمی آن طرف تر، مغازه هایی با نقره و جواهرات و ویترین های بیشتر با کفش های سنتی ترکیه قرار دارند. ساختمان بزرگ بازار خود یک بنای تاریخی است که ساخت آن در قرن شانزدهم آغاز شد و ساخت آن ۷۳ سال به طول انجامید. چندین بار آتش گرفته است.
ما مطمئن هستیم جاذبه های استانبول، عکس هایی با نام و توضیحاتی که در اختیار شما قرار داده ایم، به شما این امکان را می دهد که یک مسیر گشت و گذار عالی ایجاد کنید. همچنین درباره دیدنی های استانبول در سایت معراج گشت آسمان بخوانید و برای سفر بعدی خود به ترکیه الهام بگیرید.